Maanteeamet hankis Martemilt targa valgustuse juhtimissüsteemi - Lumoflex City CMS

24.03.2020

Martem AS-i valgustuse kilbikontrollerid (LCBC-d) paigaldatakse Lõuna- ja Lääne-Eesti piirkondadesse.

Tänu Lumoflex City CMS tarkvarale ja kilbikontrolleritele saab Maanteeamet juhtida nii valgustite fiidreid kui ka hämardamise liine. Maanteeameti lepingulised hooldustööde partnerid saavad tarkvarasse (Lumoflex City CMS) lisada infot tehtud- ja planeeritavate hoolustööde kohta.

Maanteeametil on nüüd täielik ülevaade ja kontroll maanteevalgustuse üle.
Tänu juhtimissüsteemile on hooldustöid parem planeerida ja nende teostamist jälgida.

Martem AS panustas oma RTU-seadme ja SCADA-tarkvaraga Lätis toimunid küberkaitse õppuse "Crossed Swords 2018" läbiviimisesse.

08.02.2018

Õppus oli organiseeritud NATO kooperatiivse küberkaitse kompetentsikeskuse poolt ja keskendus tsiviil- sõjalisele koostööle. 

Rohelise energia arvestus- ja infoedastussüsteem Martemilt

31.05.2017

PAKRI Teadus- ja Tööstuspark koos Teaduspargiga Tehnopol avasid 31.05.2017 Tallinnas Tehnopoli linnakus targa Roheruumi kus nutikaid IT ja rohetehnoloogia lahendusi pakkuvaid ettevõtted tutvustavad oma tehnoloogiat. Roheruumi on võimalik broneerida ka nõupidamisteks ja ka lihtsalt büroona kasutamiseks.

Martem AS tutvustab Roheruumis rohelise energia tootmise andmehõive ja jälgimissüsteemi, mis koosneb 5-e kanaliga alalisvoolu arvestist ja andmehõive keskseadmest. 5-e kanaliga alalisvoolu arvesti abil saab Roheruumis jälgida 2-e päikesepaneeli, tuuliku ning generaatoriga jalgratta energiatootmisi, energiatarbimist ning akude energiataset. Keskseade kogub süsteemi komponentidelt andmed kokku, edastab need sidekanalite kaudu ning teeb seadmes asuval web-i leheküljel nähtavaks.

 

30.05.2014Telem-AP

Arhiiv

AS Martem Laki 25, 12915 Tallinn, Eesti
Telefon: (+372) 639 7979 E-mail: martem [ät] martem dot eu